Over draadlozemicrofoonshuren.nl

wie is Chris
Chris Corbier

www.draadlozemicrofoonshuren.nl is voortgekomen uit mijn betrokkenheid bij de Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal. Dit gezelschap maakt musicalproducties op semi-professioneel niveau waarbij tussen de 16 en 25 rollen draadloos versterkt moeten kunnen worden. In het verleden is daarvoor een eigen set draadloze microfoons aangeschaft, die ook aan collega gezelschappen werd verhuurd. Deze installatie is in februari 2013 vervangen door nieuwe apparatuur en sindsdien heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

www.draadlozemicrofoonshuren.nl brengt “professioneel draadloos versterken” binnen bereik van elk amateurgezelschap en neemt alle zorgen uit handen die samenhangen met transport, instellen, gebruik en bediening van deze gevoelige apparatuur, zodat het gezelschap zich helemaal kan richten op het maken van een prachtige voorstelling!

Theatergeluid moet 100% storingsvrij werken. Per locatie zijn er flinke verschillen in de beschikbare frequentieruimte. draadlozemicrofoonshuren.nl heeft de kennis rond de frequentieproblematiek én de apparatuur in huis om op elke locatie 20 tot 32 draadloze systemen simultaan en storingsvrij te laten werken. Het uiteindelijke aantal beschikbare kanalen hangt af van de locatie.

Daarom lever ik altijd persoonlijk ondersteuning. Dat voorkomt een hoop teleurstellingen

Neem gerust contact op voor advies.

Lezen waar draadlozemicrofoonshuren.nl  in bijna 400 voorstellingen zorgde voor klinkend resultaat ?

Bezoek dan HIER de BLOG

Neem gerust contact op:

cj.corbier@home.nl

tel:  06 579 412 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
SOCIALICON